vrijdag, mei 27, 2005

Vakantie 2


Proost! Posted by Hello

Bolsward. Jouke vierde zijn 41ste geboortedag. Smaakvolle pizza gegeten bij de plaatslijke pizzaman. Eeste maal van het jaar dat we buiten konden eten, dus begon het natuurlijk na verloop te regenen. Heerlijk! Italiaans met een Hollands sausje.

Bij Jouke koffie met gebak samen met zijn buurman Age. Hij is de webmaster van onze website en altijd goed gezelschap. We hebben Jouke de reservebank van Amstelbier gegeven. Hij dacht eerst dat hij Ruud Gullit zou krijgen, omdat er een plaatje van Aaron Winter bij zat.

Zondag levert Jouke zijn telefonische bijdrage aan het programma 'Literêr Café' van radio omroep de Eenhoorn. Aanvang 18.00. Zondag is Jouke te beluisteren in zin eigen programma 'De Pomp' bij omroep Bolsward. Aanvang 17.00 met als gasten de dichters Sito Wijngaarden en Sytse Jansma.

Heerenveen. De tweeling kwam vragen of ik al een liedje over Sasja had geschreven. Dat is hun hond. Die staat met mij op de welkomsfoto van mijn site. Tot mijn schaamte moest ik bekennen dat ik daar helemaal niet meer aan gedacht had. "Ik ga er meteen mee aan de slag", zei ik. Als troost kregen ze drie poppenkastpoppen. Het was al goed. Binnenkort 'Sasja' als liedje. Aan de slag.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hearken, ik haal eefkes die proostende Jouke binnen dan set ik him op Smots, sil de earste foto weze. Nice shot

J

CBC zei

Ik stoer dy foto daliks op...

Anoniem zei

Great work!
[url=http://abkkzysc.com/quqn/laaw.html]My homepage[/url] | [url=http://jsddnhea.com/uukr/nagi.html]Cool site[/url]

Anoniem zei

Well done!
http://abkkzysc.com/quqn/laaw.html | http://xtnadclo.com/yyvu/xkfq.html