donderdag, mei 26, 2005

Vakantie 1

Leeuwarden. Twee Engelstalige liedjes opgenomen. Het lijkt goed gelukt, hoewel het duidelijk is dat we het allemaal nog een keertje over moeten doen, maar zo hebben we de mogelijkheid om wat met verschillende instrumenten uit te proberen om zo tot een uiteindelijke sfeer te komen. Een heel proces waar we alle vertrouwen in hebben dat het zal leiden tot een aannemelijk resultaat.

Melle zal de zangmixer nakijken, want die heeft kuren, in die zin dat er waarschijnlijk wat contactjes loszitten. Kan mooi, want we hebben hem een maand niet nodig. Vakantie of zoiets. In Juni pakken we de draad weer op en gaan we er weer vol tegen aan.

Vanavond op bezoek naar Jouke. Die viert zijn 41ste verjaardag. Ja ja! Het is terrassenweer en ik heb dit jaar nog niet met Jouke op het terras gezeten. Het is voor vanavond een goede optie. Maar ja, eerst indrinken bij pizzaria Ponte Vecchio. Als dat maar goed gaat. Bolsward is gewaarschuwd (het is de laatste dagen gebleken dat dhr. Hylkema in spontaan gezang kan uitbarsten wat mogelijk kan leiden tot spoedberaad van het kabinet.)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Good design!
[url=http://opcpfazu.com/bbao/iixf.html]My homepage[/url] | [url=http://nzhwkuha.com/kxhn/ebid.html]Cool site[/url]

Anoniem zei

Well done!
My homepage | Please visit

Anoniem zei

Well done!
http://opcpfazu.com/bbao/iixf.html | http://uydzwfwr.com/uslh/wfjs.html