vrijdag, mei 13, 2005

Muziek terwijl u rijdt

Joure. Boodschappen voor het weekend gedaan. Plannen is vooruitzien. Drie CD's gekocht voor €24. The pro's & cons of Hitch-Hiking van Roger Waters, de Greatest Hits van Fleetwood Mac, van de 'oude' formatie met Peter Green enTea for the Tillerman van Cat Stevens. Genoeg muziek voor onderweg, want tijdens een autoritje luister ik graag naar muziek, maar ook achter de PC hoor. Need your love so bad.

Zondagavond spelen in De Winze gaat definitief door. We hebben er wel zin in. Het is alleen nog niet duidelijk of we 'binnen' of op de boot spelen. Van Wijns naar Leeuwarden over de Dokkumer Ee. Als het een beetje meezit met de boekingen en als de weeromstandigheden maar een beetje goed zijn dan gaat het vast wel goed komen. Anders spelen we in het restaurant. Ook goed.

The Suicidal Birds uit de binnenlanden van Fryslân doen het goed! Kwam ze al surfend tegen op het web. Bizarre 'hand-made' muziek van gedreven jonge mensen. Ik had al iets van ze vernomen maar geen nummers gehoord. Blij verrast.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Good design!
[url=http://ymqnhclc.com/kzxh/poib.html]My homepage[/url] | [url=http://dvswrzsl.com/vama/swpa.html]Cool site[/url]

Anoniem zei

Nice site!
My homepage | Please visit

Anoniem zei

Nice site!
http://ymqnhclc.com/kzxh/poib.html | http://ppsjksgu.com/jgto/fbqs.html