dinsdag, juli 12, 2005

550


Bolsward. Bestaat 550 jaar. Met Jouke de tentoonstelling in het stadhuis van Bolsward bezocht.

"In de zaal die Toen als onderwerp heeft, worden voorwerpen en documenten uit de oudheidkamer en het gemeentearchief tentoongesteld. Ook is er een presentatie te zien van de groei van de stad door de eeuwen heen aan de hand van topografische kaarten.
Fotoclub d’Ontspanner van Bolsward is gevraagd het Bolsward van vandaag te vangen in foto’s en dan met name in te zoomen op de spelende, studerende, werkende en recreĆ«rende Bolswarder. In de derde zaal tenslotte wordt de bezoeker verrast met een bijzondere kijk op Bolsward, zoals het er over 50 jaar zal kunnen uitzien. Illustrator Doeke Tolsma laat u dat zien, met een knipoog, dat wel. U wordt hier ook uitgedaagd zelf uw gedachten te laten gaan over het Bolsward van 2055".

De expositie is tot en met 31 augustus 2005 in het stadhuis van Bolsward te bezichtigen.

Kom vooral langs. De toegang is gratis.
Openingsuren, elke werkdag van 10.00 tot 17.00 uur, maar ’s maandags van 14.00 tot 17.00 uur.

Daarna koffie op het terras voor het Praethuys. Waar we het programma van Jouke zijn reunie op 24 september door namen. Ondertussen bediend door een oogverblindend mooi meisje, maar Jouke gaf de voorkeur aan een langs wandelende dame met een rood witte stok. Het zal de zomerse hitte geweest zijn.

De mengtafel is weer gerepareerd. Los zittend draadje. €25. Bedankt Joop! De patat was lekker!

Morgen liedjes opnemen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik kom nu pas uit Leeuwarden. Kreas die plaatjes. Vooral die met al die foto's op die expositie.