vrijdag, april 21, 2006

The Box

Bussum, 19 april 2006

In een deel van Friesland wil de programmaraad The BOX van de kabel halen. Lokale Friese rapheld Remon is het hier niet mee eens. Zijn actierap IK WURD DER GEK FAN!!! is een tribute aan The BOX. In het Fries rapt hij over het belang van The BOX voor locale artiesten zoals hij. En hier in staat hij niet alleen: in de bijbehorende music video wordt hij gesteund door Nederlands trots Yes-R, De Jeugd van Tegenwoordig, K-Liber, Negativ, Kimo en Woodstick. Vanaf donderdag 20 april is IK WER DER GEK FAN!!! te zien op The BOX in Friesland. Clipcode 235. Ook is de andere videoclip van Remon HOU HET LEUK… nog steeds te zien onder clipcode 804.

Flavio Pasquino (creative producer/The BOX) tekende voor de productie en regie
van de videoclip welke is geschoten in de studio van MTV Networks in Bussum. Naast de protestrap heeft Remon samen met Beand Baas & Smarige Skep de The BOX Elfstedentocht opgezet om met het The BOX promoteam handtekeningen te verzamelen voor het behoud van The BOX op de Friese kabel. Op zaterdag 22 april zullen de rappers optredens verzorgen in de elf plaatsen in Friesland waar The BOX dreigt te verdwijnen.

Om zijn actie nog meer kracht bij te zetten presenteert rapper Remon twee speciaal voor deze actie gemaakte reports op The BOX. Daarnaast zijn de rappers en het The BOX promoteam aanwezig op diverse evenementen waaronder het Mega Piraten Festijn (21 april). Ook online kunnen mensen hun steun betuigen. Meer informatie, de nieuwe videoclip en de activiteitenagenda zijn te vinden op www.thebox.nl.

Voor meer info over Remon surft u naar www.remondejong.com

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Thank you!
[url=http://abnvpyfk.com/uzms/dbmo.html]My homepage[/url] | [url=http://aghqaibb.com/rvwz/tilf.html]Cool site[/url]

Anoniem zei

Great work!
My homepage | Please visit

Anoniem zei

Great work!
My homepage | Please visit

Anoniem zei

Thank you!
http://abnvpyfk.com/uzms/dbmo.html | http://hlgusrwx.com/owjf/zmzn.html